Vaskerum

Vaskerum

Kollegiets vaskeri findes i vaskekælderen og indeholder 13 vaskemaskiner og 6 tørretumblere.

oversigt af vaskerum

Ved indflytningen bestilles en magnet brik, som giver adgang til vaskekælderen under blok 42-64. Hvis brikken bortkommer eller beskadiges, skal henvendelse ske til www.payperwash.dk

Der er rygeforbud i vaskeriet og husdyr må ikke medtages. Endvidere har børn kun adgang ledsaget af en voksen.

Brug af vaskemaskiner og tørretumblere kræver at der er penge på magnet brikken. Indsætning af penge foregår via web.payperwash.com/KLIK0006/.

En vask koster i øjeblikket ca. 15 kr. inkl vaskepulver. Tørretumbling koster ca. kr. 3 for hver periode på 10 minutter. Der tages forbehold det anførte prisniveau.

Det er ikke tilladt at bruge eget vaskepulver i maskinerne, da det ødelægger dem. Maskiner indeholder selv vaske- og skyllemiddel der er allergivenligt og doseres ud fra vægt.

Der er adgang til vaskeriet fra 8.00 morgen til 22.00 om aften. Sidste vask kan
senest sættes over 20.30 om aftenen.

Maskinerne vedligeholdes løbende og heldigvis er defekter sjældne, taget i betragtning hvor hyppigt de anvendes. Skulle det alligevel ske, at en maskine bliver defekt sættes en seddel på maskinen. Hvis der er behov for akut hjælp, kontaktes inspektøren.

Da der er mange beboere om at benytte vaskeriet, er det vigtigt at kapaciteten udnyttes 100%. Det er muligt at reservere op til 2 vasketider, men hvis maskinen ikke er taget i brug inden for 15 min vil vaske reservation ophæves. Vaskemaskinerne skal tømmes straks når vasken er færdig (resttiden fremgår af alle maskinerne, eller tjekkes løbende på www.payperwash.dk under “Status”). Hvis en vaskemaskine ikke tømmes straks, og hvis der ikke er andre ledige maskiner, så kan andre tage tøjet ud og lægge det i en af de dertil beregnede vogne (og kun dér) for selv at kunne anvende maskinen.

Tøj der ikke hentes fra vaskerummet vil jævnligt blive fjernet af inspektøren. Såfremt ens tøj er “forsvundet” fra vaskekælderen efter glemt afhentning bør man derfor kontakte inspektørkontoret.